Головна Сервіси для юристів ... Закони Про матеріали і предмети, призначені для контакту з харчовими продуктами Стаття 22. Загальні вимоги щодо належної виробничої практики Стаття 22. Загальні вимоги щодо належної виробничо...

Стаття 22. Загальні вимоги щодо належної виробничої практики

Про матеріали і предмети, призначені для контакту з харчовими продуктами (ЗМІСТ) Інші закони
  • 528

    Переглядів

  • 528

    Переглядів

  • Додати в обране

    1. Групи матеріалів і предметів, зазначені у частині першій статті 8 цього Закону, включаючи поєднання таких матеріалів і предметів, а також перероблені матеріали і предмети, що використовуються у виробництві матеріалів і предметів, зазначених у частині першій статті 8 цього Закону, повинні бути вироблені відповідно до вимог належної виробничої практики (GMP).

    2. Вимоги належної виробничої практики (GMP) застосовуються у всіх сферах і на всіх стадіях виробництва, переробки та обігу матеріалів і предметів, крім виробництва речовин, що є сировиною.

    3. Вимоги до належної виробничої практики (GMP) складаються з:

    1) вимог, визначених статтями 23-25 цього Закону;

    2) вимог до використання друкарських фарб (додаток № 3 до цього Закону);

    3) вимог до системи забезпечення якості процесів переробки пластику (додаток № 4 до цього Закону).

    Попередня

    22/27

    Наступна
    Додати в обране
    logo

    Юридичні застереження

    Protocol.ua є власником авторських прав на інформацію, розміщену на веб - сторінках даного ресурсу, якщо не вказано інше. Під інформацією розуміються тексти, коментарі, статті, фотозображення, малюнки, ящик-шота, скани, відео, аудіо, інші матеріали. При використанні матеріалів, розміщених на веб - сторінках «Протокол» наявність гіперпосилання відкритого для індексації пошуковими системами на protocol.ua обов`язкове. Під використанням розуміється копіювання, адаптація, рерайтинг, модифікація тощо.

    Повний текст