Головна Сервіси для юристів ... Закони Про матеріали і предмети, призначені для контакту з харчовими продуктами Стаття 6. Загальні вимоги до матеріалів і предметів Стаття 6. Загальні вимоги до матеріалів і предметі...

Стаття 6. Загальні вимоги до матеріалів і предметів

Про матеріали і предмети, призначені для контакту з харчовими продуктами (ЗМІСТ) Інші закони
  • 391

    Переглядів

  • 391

    Переглядів

  • Додати в обране

    1. Виробництво матеріалів і предметів здійснюється з дотриманням вимог належної виробничої практики (GMP), вимоги до якої передбачені розділом V цього Закону.

    2. Матеріали і предмети за звичайних або обґрунтовано передбачуваних умов використання не повинні переносити свої складові елементи у харчові продукти в кількостях, які можуть:

    1) завдати шкоди здоров’ю людини;

    2) спричинити неприйнятні зміни у складі харчового продукту;

    3) зумовити погіршення органолептичних властивостей харчового продукту.

    3. Маркування, реклама та представлення матеріалів і предметів не повинні вводити споживачів в оману.

    Попередня

    6/27

    Наступна
    Додати в обране
    logo

    Юридичні застереження

    Protocol.ua є власником авторських прав на інформацію, розміщену на веб - сторінках даного ресурсу, якщо не вказано інше. Під інформацією розуміються тексти, коментарі, статті, фотозображення, малюнки, ящик-шота, скани, відео, аудіо, інші матеріали. При використанні матеріалів, розміщених на веб - сторінках «Протокол» наявність гіперпосилання відкритого для індексації пошуковими системами на protocol.ua обов`язкове. Під використанням розуміється копіювання, адаптація, рерайтинг, модифікація тощо.

    Повний текст