Стаття 24. Система контролю якості

Про матеріали і предмети, призначені для контакту з харчовими продуктами (ЗМІСТ) Інші закони
  • 462

    Переглядів

  • 462

    Переглядів

  • Додати в обране

    1. Оператор ринку повинен створити, впровадити і застосовувати на постійній основі ефективну систему контролю якості.

    2. Система контролю якості:

    1) включає моніторинг визначення та досягнення цілей належної виробничої практики (GMP);

    2) визначає корекції та коригувальні дії для усунення невідповідностей вимогам належної виробничої практики (GMP).

    3. Корекції та коригувальні дії, зазначені у пункті 2 частини другої цієї статті:

    1) здійснюються оператором ринку без затримки;

    2) надаються на вимогу центрального органу виконавчої влади, що реалізує державну політику у сфері безпечності та окремих показників якості харчових продуктів, для державного контролю.

    Попередня

    24/27

    Наступна
    Додати в обране
    logo

    Юридичні застереження

    Protocol.ua є власником авторських прав на інформацію, розміщену на веб - сторінках даного ресурсу, якщо не вказано інше. Під інформацією розуміються тексти, коментарі, статті, фотозображення, малюнки, ящик-шота, скани, відео, аудіо, інші матеріали. При використанні матеріалів, розміщених на веб - сторінках «Протокол» наявність гіперпосилання відкритого для індексації пошуковими системами на protocol.ua обов`язкове. Під використанням розуміється копіювання, адаптація, рерайтинг, модифікація тощо.

    Повний текст