Переглядів
Переглядів
1. Оператор ринку повинен створити, впровадити і застосовувати на постійній основі ефективну систему контролю якості.
2. Система контролю якості:
1) включає моніторинг визначення та досягнення цілей належної виробничої практики (GMP);
2) визначає корекції та коригувальні дії для усунення невідповідностей вимогам належної виробничої практики (GMP).
3. Корекції та коригувальні дії, зазначені у пункті 2 частини другої цієї статті:
1) здійснюються оператором ринку без затримки;
2) надаються на вимогу центрального органу виконавчої влади, що реалізує державну політику у сфері безпечності та окремих показників якості харчових продуктів, для державного контролю.
Protocol.ua є власником авторських прав на інформацію, розміщену на веб - сторінках даного ресурсу, якщо не вказано інше. Під інформацією розуміються тексти, коментарі, статті, фотозображення, малюнки, ящик-шота, скани, відео, аудіо, інші матеріали. При використанні матеріалів, розміщених на веб - сторінках «Протокол» наявність гіперпосилання відкритого для індексації пошуковими системами на protocol.ua обов`язкове. Під використанням розуміється копіювання, адаптація, рерайтинг, модифікація тощо.
Повний текстCopyright © 2014-2024 «Протокол». Всі права захищені.