Главная Сервисы для юристов ... Законы Про матеріали і предмети, призначені для контакту з харчовими продуктами Стаття 22. Загальні вимоги щодо належної виробничої практики Стаття 22. Загальні вимоги щодо належної виробничо...

Стаття 22. Загальні вимоги щодо належної виробничої практики

Про матеріали і предмети, призначені для контакту з харчовими продуктами (СОДЕРЖАНИЕ) Прочие законы
  • 531

    Просмотров

  • 531

    Просмотров

  • Добавить в избраное

    1. Групи матеріалів і предметів, зазначені у частині першій статті 8 цього Закону, включаючи поєднання таких матеріалів і предметів, а також перероблені матеріали і предмети, що використовуються у виробництві матеріалів і предметів, зазначених у частині першій статті 8 цього Закону, повинні бути вироблені відповідно до вимог належної виробничої практики (GMP).

    2. Вимоги належної виробничої практики (GMP) застосовуються у всіх сферах і на всіх стадіях виробництва, переробки та обігу матеріалів і предметів, крім виробництва речовин, що є сировиною.

    3. Вимоги до належної виробничої практики (GMP) складаються з:

    1) вимог, визначених статтями 23-25 цього Закону;

    2) вимог до використання друкарських фарб (додаток № 3 до цього Закону);

    3) вимог до системи забезпечення якості процесів переробки пластику (додаток № 4 до цього Закону).

    Предыдущая

    22/27

    Следующая
    Добавить в избраное
    logo

    Юридические оговорки

    Protocol.ua обладает авторскими правами на информацию, размещенную на веб - страницах данного ресурса, если не указано иное. Под информацией понимаются тексты, комментарии, статьи, фотоизображения, рисунки, ящик-шота, сканы, видео, аудио, другие материалы. При использовании материалов, размещенных на веб - страницах «Протокол» наличие гиперссылки открытого для индексации поисковыми системами на protocol.ua обязательна. Под использованием понимается копирования, адаптация, рерайтинг, модификация и тому подобное.

    Полный текст