Главная Сервисы для юристов ... Законы Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів Стаття 61. Міжнародне співробітництво України у сфері безпечності та окремих показників якості харчових продуктів Стаття 61. Міжнародне співробітництво України у сф...

Стаття 61. Міжнародне співробітництво України у сфері безпечності та окремих показників якості харчових продуктів

Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів (СОДЕРЖАНИЕ) Прочие законы
  • 564

    Просмотров

  • 564

    Просмотров

  • Добавить в избраное

    1. Міжнародне співробітництво України у сфері безпечності та окремих показників якості харчових продуктів здійснюється шляхом:

    1) участі в роботі відповідних міжнародних організацій;

    2) укладання міжнародних угод, включаючи двосторонні угоди про взаємне визнання санітарних заходів;

    3) гармонізації законодавства України про безпечність та окремі показники якості харчових продуктів з документами відповідних міжнародних організацій;

    4) адаптації законодавства України про безпечність та окремі показники якості харчових продуктів з відповідним законодавством Європейського Союзу.

    Предыдущая

    67/70

    Следующая
    Добавить в избраное
    logo

    Юридические оговорки

    Protocol.ua обладает авторскими правами на информацию, размещенную на веб - страницах данного ресурса, если не указано иное. Под информацией понимаются тексты, комментарии, статьи, фотоизображения, рисунки, ящик-шота, сканы, видео, аудио, другие материалы. При использовании материалов, размещенных на веб - страницах «Протокол» наличие гиперссылки открытого для индексации поисковыми системами на protocol.ua обязательна. Под использованием понимается копирования, адаптация, рерайтинг, модификация и тому подобное.

    Полный текст