Главная Сервисы для юристов ... Законы Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів Стаття 50. Гігієнічні вимоги до пакування харчових продуктів, включаючи первинне пакування Стаття 50. Гігієнічні вимоги до пакування харчових...

Стаття 50. Гігієнічні вимоги до пакування харчових продуктів, включаючи первинне пакування

Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів (СОДЕРЖАНИЕ) Прочие законы
  • 1470

    Просмотров

  • 1470

    Просмотров

  • Добавить в избраное

    1. Оператори ринку під час здійснення пакування харчових продуктів, включаючи первинне пакування, зобов’язані забезпечити дотримання таких вимог:

    1) матеріали, які використовуються для пакування, включаючи первинне пакування, не повинні бути джерелом забруднення;

    2) матеріали для первинного пакування зберігаються у спосіб, який унеможливлює їх забруднення;

    3) пакування, включаючи первинне пакування, здійснюється у спосіб, що унеможливлює забруднення продуктів та цілісність упаковки.

    2. Матеріали, які використовуються для пакування, включаючи для первинного пакування, що використовуються повторно, повинні легко чиститися і в разі необхідності дезінфікуватися.

    Предыдущая

    56/70

    Следующая
    Добавить в избраное
    logo

    Юридические оговорки

    Protocol.ua обладает авторскими правами на информацию, размещенную на веб - страницах данного ресурса, если не указано иное. Под информацией понимаются тексты, комментарии, статьи, фотоизображения, рисунки, ящик-шота, сканы, видео, аудио, другие материалы. При использовании материалов, размещенных на веб - страницах «Протокол» наличие гиперссылки открытого для индексации поисковыми системами на protocol.ua обязательна. Под использованием понимается копирования, адаптация, рерайтинг, модификация и тому подобное.

    Полный текст