Главная Сервисы для юристов ... Законы Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів Стаття 5-1. Повноваження Кабінету Міністрів України Стаття 5-1. Повноваження Кабінету Міністрів Україн...

Стаття 5-1. Повноваження Кабінету Міністрів України

Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів (СОДЕРЖАНИЕ) Прочие законы
  • 43

    Просмотров

  • 43

    Просмотров

  • Добавить в избраное

    1. Кабінет Міністрів України:

    1) спрямовує, координує та контролює діяльність органів виконавчої влади у сфері безпечності та окремих показників якості харчових продуктів;

    2) забезпечує здійснення державної політики у сфері безпечності та окремих показників якості харчових продуктів;

    3) здійснює інші повноваження, визначені цим Законом.

    2. Кабінет Міністрів України затверджує:

    1) порядок видачі, відмови у видачі, анулювання, тимчасового припинення дії, переоформлення, поновлення дії експлуатаційного дозволу;

    2) форму експлуатаційного дозволу;

    3) порядок державної реєстрації об’єктів санітарних заходів, а також вимоги до форми та змісту документів;

    4) порядок уповноваження та критерії, яким повинна відповідати особа, уповноважена на проведення наукової оцінки безпечності об’єкта (оцінки ризику).

    {Закон доповнено статтею 5 - 1 згідно із Законом № 3221-IX від 30.06.2023 }

    Предыдущая

    6/70

    Следующая
    Добавить в избраное
    logo

    Юридические оговорки

    Protocol.ua обладает авторскими правами на информацию, размещенную на веб - страницах данного ресурса, если не указано иное. Под информацией понимаются тексты, комментарии, статьи, фотоизображения, рисунки, ящик-шота, сканы, видео, аудио, другие материалы. При использовании материалов, размещенных на веб - страницах «Протокол» наличие гиперссылки открытого для индексации поисковыми системами на protocol.ua обязательна. Под использованием понимается копирования, адаптация, рерайтинг, модификация и тому подобное.

    Полный текст