Стаття 16. Вимоги до органічного виноробства

Про основні принципи та вимоги до органічного виробництва, обігу та маркування органічної продукції (ЗМІСТ) Інші закони
  • 396

    Переглядів

  • 396

    Переглядів

  • Додати в обране

    1. На органічне виноробство поширюються вимоги, встановлені для виробництва органічної харчової продукції.

    2. Додатковою вимогою до виробництва органічної виноробної продукції є заборона до використання таких технологічних прийомів:

    часткове концентрування за допомогою охолодження;

    зниження вмісту діоксиду сірки фізичними методами;

    застосування електродіалізу для стабілізації проти кристалічних помутнінь;

    часткова деалкоголізація;

    обробка катіонообмінними смолами для стабілізації проти кристалічних помутнінь.

    Попередня

    16/42

    Наступна
    Додати в обране
    logo

    Юридичні застереження

    Protocol.ua є власником авторських прав на інформацію, розміщену на веб - сторінках даного ресурсу, якщо не вказано інше. Під інформацією розуміються тексти, коментарі, статті, фотозображення, малюнки, ящик-шота, скани, відео, аудіо, інші матеріали. При використанні матеріалів, розміщених на веб - сторінках «Протокол» наявність гіперпосилання відкритого для індексації пошуковими системами на protocol.ua обов`язкове. Під використанням розуміється копіювання, адаптація, рерайтинг, модифікація тощо.

    Повний текст