Головна Каталог юристів ... Адвокат Пономаренко Денис Васильевич
Наш логотип Логотип
id : 142681
Рейтинг юриста 201
Рейтинг : 0
Одеса Французский бульвар, 9 10
Написати повідомлення
Дзвінків
0
Договорів / безпечних угод
0
Безкоштовні консультації
0
Публікації
9

Адвокат Пономаренко Денис Васильевич

Сервіси :
Про себе

Пономаренко Денис Васильович (народився 27 лютого 1986 року, Одеська область, Овідіопольський район, с. Надлиманське, громадянин України), український адвокат.

ОСВІТА

В 2008 році отримав диплом магістра права з відзнакою Одеської національної юридичної академії (на сьогоднішній день Національний університет “Одеська юридична академія”), за спеціальністю - правознавство.

Після закінчення Одеської національної юридичної академії став аспірантом кафедри права інтелектуальної власності та корпоративного права Одеської національної юридичної академії.

ПРОФЕСІЙНА ДІЯЛЬНІСТЬ

З лютого 2005 року по березень 2006 року працював судовим консультантом Юридичної клініки «ProBono» Одеської національної юридичної академії.

З березня 2006 по травень 2007 року працював в Юридичній фірмі «Юрлайн».

В червні 2007 році організував та став співзасновником Юридичної фірми «Прайм Юріс». В цей же час, зборами Ради партнерів, був обраний Керуючим партнером Юридичної фірми «Прайм Юріс» і перебував на цій посаді до серпня 2016 року.

В листопаді 2010 році склав іспит та отримав свідоцтво про право на зайняття адвокатською діяльністю № 1961 від 30 листопада 2010 року.

В жовтні 2016 року організував та став співзасновником Адвокатського об’єднання «Пономаренко та партнери». В цей же час, зборами Ради партнерів, був обраний Головою Адвокатського об’єднання (Керуючим партнером) «Пономаренко та партнери».

З 15 грудня 2017 року - став партнером Адвокатського об’єднання «Barristers».

ЗА ЧАС СВОЄЇ ПРОФЕСІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ НАБУВ ЧЛЕНСТВА В ТАКИХ ОРГАНІЗАЦІЯХ:

  1. Спілка юристів України.
  2. Колегія адвокатів Одеської області.
  3. Комітет захисту професійних прав адвокатів та реалізації гарантій адвокатської діяльності Ради адвокатів Одеської області.
  4. Голова Одеського відділення Всеукраїнської громадської організації «Асоціація адвокатів України».
Основні послуги
Письмова консультація
Адвокатський запит
Підготовка договору
Усна консультація безкоштовно
Абонентське обслуговування
Відрядження
Відеоконсультація
Представництво інтересів
Виконання доручень
Підготовка позову та іншого документа
Спеціалізація
Название Цена
Інші питання кримінального процесуального законодавства. 20000-20000 грн
Логотип
Публікації 20/8
logo

Юридичні застереження

Protocol.ua є власником авторських прав на інформацію, розміщену на веб - сторінках даного ресурсу, якщо не вказано інше. Під інформацією розуміються тексти, коментарі, статті, фотозображення, малюнки, ящик-шота, скани, відео, аудіо, інші матеріали. При використанні матеріалів, розміщених на веб - сторінках «Протокол» наявність гіперпосилання відкритого для індексації пошуковими системами на protocol.ua обов`язкове. Під використанням розуміється копіювання, адаптація, рерайтинг, модифікація тощо.

Повний текст