Главная Блог ... Новости Як приготувати смачну паску: 10 нюансів, які допоможуть уникнути провалу Як приготувати смачну паску: 10 нюансів, які допом...

Як приготувати смачну паску: 10 нюансів, які допоможуть уникнути провалу

  • 0

  • 0

  • 42

Отключить рекламу

Ідеальна паска - пишна, м'яка, добре пропечена й ароматна. Щоб вона вийшла такою, варто пам'ятати про деякі важливі нюанси в її приготуванні.

Як спекти смачну паску - 10 тонкощів

Кілька важливих моментів допоможуть у приготуванні святкової випічки:

Усі продукти мають бути кімнатної температури.Паска виходить смачнішою на живих дріжджах (ті, що пресовані).Дріжджі перед приготуванням потрібно перевірити на придатність - приготувати опару. Якщо вона не піднімається дуже довго, то і з тістом доведеться возитися цілий день, тому опару краще переробити. Беріть для неї свіжі дріжджі, дивіться термін придатності на пакуванні, а відкриті упаковки не зберігайте довго.Якщо ви приготували тісто, а воно зовсім не піднімається - можливо, дріжджі старі або непридатні. У цьому разі тісто можна "оживити" новою опарою.Оптимальна температура для вистоювання тіста - 28-30 градусів, якщо буде нижчою, то процес бродіння сповільнюється, за високої температури активність дріжджів припиняється, вони можуть "зваритися".Не ставте тісто для паски в миску з теплою водою - щоб воно підходило, залиште його в теплому місці.Під час другого вистоювання тіста у формах, воно має подвоїтися - не залишайте його довше, ніж належить, оскільки тісто переросте й опаде, а паска може вийти з увігнутою шапочкою.  Найкраще пекти паски приблизно одного розміру, тому що маленькі печуться швидше: може бути таке, що вони вже готові і їх потрібно діставати, а у великих - сира середина. Якщо ж відкрити духовку завчасно, то тісто в непропечених пасках опаде.У вузьких і маленьких формах паски печуться і тримаються краще, ніж у великих і широких.Після випічки паски найкраще остуджувати на боці, поклавши їх на рушник і повертаючи періодично з одного боку на інший.Читайте також: Яйця і дріжджі не потрібні: пишна, як пух, українська паска Повітряні пасочки-синнабон: оригінальний рецепт на Великдень Менш, ніж за годину: паска без дріжджів, що довго не черствіє

Приготовлені паски зберігайте в щільно закритому пакеті або оберніть у кілька шарів харчової плівки.

Раніше ми розповідали, яка форма для паски краща та як її вибрати.


ДЖЕРЕЛО : UNIAN
  • 42

    Просмотров

  • 0

    Коментарии

  • 42

    Просмотров

  • 0

    Коментарии


  • Отключить рекламу

    Оставьте Ваш комментарий:

    Добавить

    Другие наши сервисы:

    • Бесплатная консультация

      Получите быстрый ответ на юридический вопрос в нашем мессенджере , который поможет Вам сориентироваться в дальнейших действиях

    • ВИДЕОЗВОНОК ЮРИСТУ

      Вы видите своего юриста и консультируетесь с ним через экран, чтобы получить услугу, Вам не нужно идти к юристу в офис

    • ОБЪЯВИТЕ СОБСТВЕННЫЙ ТЕНДЕР

      На выполнение юридической услуги и получите самое выгодное предложение

    • КАТАЛОГ ЮРИСТОВ

      Поиск исполнителя для решения Вашей проблемы по фильтрам, показателям и рейтингу

    Популярные новости

    Смотреть все новости
    Смотреть все новости
    logo

    Юридические оговорки

    Protocol.ua обладает авторскими правами на информацию, размещенную на веб - страницах данного ресурса, если не указано иное. Под информацией понимаются тексты, комментарии, статьи, фотоизображения, рисунки, ящик-шота, сканы, видео, аудио, другие материалы. При использовании материалов, размещенных на веб - страницах «Протокол» наличие гиперссылки открытого для индексации поисковыми системами на protocol.ua обязательна. Под использованием понимается копирования, адаптация, рерайтинг, модификация и тому подобное.

    Полный текст